There are no translations available.

Cégünk építészeti- és belsőépítészeti tervezéssel foglalkozik. Munkáinkban, az építész tervezőinkkel szorosan együttműködő iparművész-belsőépítész jelenléte, minőségi enteriőr formálást garantál. Munkáinkra jellemző kvalitás és a feladat alázatos kezelésmódja a megrendelés méretétől független, belső motivációs igényünk. A belsőépítészeti arculat mellett az egészen apró lépték precíz megtervezésével, annak rajzi- műszaki tartalmának rögzítésével, a kivitelezés folyamán történő megkövetelésével, állíthatjuk, hogy kizárólag „prémium kategóriájú” munkákat engedünk ki kezeink közül.

Megrendelői igény szerint, akár teljes körű társtervezői háttérrel rendelkezünk, úgymint: statikusok, gépész tervezők, klímatechnológusok, elektromos tervezők (gyenge áram – erős áram), biztonság technikusok, beléptető rendszer tervezők, tűzvédelmi tervezők, konferencia technológusok, akusztikusok stb. generál irányításunk alatt áll egy munka során, házon belül oldjuk meg a feladatok tervezését, feldolgozását (felmerülő igény szerint makett készítését, számítógépes modellezését). Kiesnek az utólagosan felmerülő módosítások költségei, a végeredmény a belsőépítészeti megjelenés nem egy utólagos kompromisszum eredménye, hanem a funkció és az esztétikum praktikus reprezentánsa. Kis léptékben, valójában a nagyobb munkák kiegészítéseként, készítünk egyedi formaterveket; általános mobíliákra (szék, asztal, stb.) illetve fix korpuszokra (beépített szekrények, drinkbár, recepciós pult) is.

Elő-tervektől a kiviteli tervekig, kézi grafikai feldolgozástól, a 2D-s és a 3D-s számítógépes feldolgozásig széleskörű dokumentálási lehetőséggel végeztük eddigi feladatainkat és ezzel állunk a megrendelőink rendelkezésre a jövőben is. Az épületek megtervezését követően, azok műszaki- megvalósulási felügyeletét is szívügyünknek tekintjük, hiszen ennek során valósul meg a tervezett minőség, illetve a megrendelői- és tervezői szándék érdekvédelme.

Az általunk tervezett kisebb épültek bonyolítását, versenyeztetését szintén vállalni tudjuk.

Cégünk honlapján szereplő látványtervek, amelyeket nem irodánk készített, a Kerezsi László vezette http://www.visiongraphics.hu/ műhely kezét dicséri.